top of page

EST.                 2020

DK  DESIGN

Design   |   Projects   |   Artworks

..JPG

WHO ARE WE ?

Eigenzinnig, origineel en vernieuwend. Dat zijn de karaktereigenschappen die zich kenmerken voor ons bedrijf. 

 

Wij zijn altijd op zoek naar unieke elementen die een ontwerp origineel en passend maken voor de klant. Of dit nu een rustgevend of een heel uitgesproken interieur wordt, wij streven altijd naar de juiste balans binnen elk ontwerp.

 

Door onze veelzijdigheid kenmerken wij ons in onze eigen werkwijze. Hierdoor kunnen wij ons verplaatsen naar het standpunt én de wensen van de opdrachtgever.

Zo zoeken wij naar een  balans tussen rust en de juiste hoeveelheid prikkels voor onze particuliere opdrachtgevers en werken wij naar unieke concepten voor onze commerciële opdrachtgevers.

Sinds 2020 houden wij ons voornamelijk bezig met interieur projecten, waarbij sinds 2021 ook de 'artworks' een groot onderdeel van ons bedrijf is geworden.

Gezien de grote aanvraag starten wij vanaf eind 2023 met workshops, waarbij wij met de klant (de deelnemer aan onze workshops) een abstract schilderij zullen gaan maken, ook wel Abstract Compositions genoemd.

Aanvullend daarop starten wij medio 2023 met de Visual Merchandise voor verschillende klanten.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 DK PROJECTS - DK PROJECTS - DK PROJECTS - DK PROJECTS - DK PROJECTS - DK PROJECTS - DK PROJECTS - DK PROJECTS - DK PROJECTS
 

OUR WORK

bottom of page