Wat bieden wij

DK DESIGN kijkt niet alleen naar bestaande ruimtes, maar ook naar de indeling van het gehele gebouw.

Hierdoor is ons aanbod zeer ruim. Wij bieden ontwerpen aan vanaf één enkele ruimte tot aan de volledige (her)indeling van het desbetreffende gebouw. Dit is vaker iets complexer, maar des te leuker de uitdaging voor ons om specifiek aan de behoeftes van de opdrachtgever te voldoen.

 

Afspraak

Allereerst zullen wij middels een vrijblijvend kennismakingsgesprek het een en ander bespreken.  Wat de verwachtingen van ons zijn en wat wij jou kunnen aanbieden.

 

Concept

Hier gaan wij zoeken naar de juiste ideeën om u een concept aan te kunnen bieden dat past bij uw wensen en benodigdheden. Denk hierbij aan moodboards en voorbeelden van materialen en kleuren. 

 

Interieurplan

Vanuit het concept  zullen wij een ontwerp ontwikkelen in een 2D-plan met eventuele visualisaties om u een duidelijke impressie te geven hoe uw ruimte of gebouw zal worden. Hier wordt gezamenlijk gekeken naar wat het meest schikt om zo eventueel, waar nodig, het ontwerp aan te passen. 

Uitvoering

Ten slotte zullen wij zorgen dat alles wordt uitgevoerd zoals afgesproken. Dit kan variëren van de styling van de ruimte tot aan het uitvoeren van complexere projecten, zoals volledige indelingen binnen en/of rondom het pand. Uiteindelijk zullen wij het geïdealiseerde project aan u opleveren.

 

Maatwerk

Door middel van maatwerk kan een project tot in detail worden uitgewerkt naar uw wensen en idealen. Hierbij zullen wij zorgen voor een origineel en passend ontwerp, om zo het project te versterken en waar nodig te verbeteren. Dit om ook het meest uit de ruimte of het pand te halen.

 

Voor wie? 

Voor ons is een project niet snel te groot of te klein. Door de variatie van kleine en grote projecten blijft onze creativiteit optimaal en is ieder individueel project voor ons een uitdaging om uw wensen te verwezenlijken.

Zoekt u bijvoorbeeld naar meer samenhang binnen uw interieur met een paar kleine aanpassingen, of wilt u toch liever uw bedrijf een nieuwe look of ervaring geven? Wij realiseren het graag voor u.