top of page
Naturel

Naturel

Zachte kleurtonen in combinatie met luchtige materialen vormen de basis voor dit thema. Omdat deze ruimte een redelijke hoogte bereikt door de vide, is het belangrijk dat het niet te chaotisch wordt en er niet teveel 'stoorzenders' in deze ruimte plaats krijgen. Elementen die de benedenruimte en bovenruimte met elkaar verbinden spelen wel een belangrijke rol in dit ontwerp. 

 

plattegronden hotel-6.png
hmgoepprod-5.jpeg
Schermafbeelding 2022-08-04 om 15.06.29.png
Schermafbeelding 2022-08-04 om 15.06.32.png
Schermafbeelding 2022-08-04 om 15.06.35.png

De ruimte moet als één worden waargenomen. Door dit te bereiken is 'naturel' dan ook overal in doorgevoerd. Naturel materialen zoals licht eiken, zachte stoffen met rustige kleurtinten.

Dit is de reden dat deze kamer een mix is van naturel tinten en pure materialen.

plattegronden hotel-7.png
IMG_9836.JPG
Naturel
Naturel

Boven bevindt zich het slaapvertrek. Door de vide voelt het als één grote ruimte. Echter is de 'slaapkamer' zo ontworpen dat dit toch een plekje is met een geborgen sfeer.

Door de zachte wandbekleding achter het hoofdbord, wordt er een knusse hoek gecreëerd waar men zich kan terugtrekken en heerlijk tot rust kan komen.

De zithoek geeft een huiselijke sfeer in deze compacte ruimte. 

Door een kolom te plaatsen bij het centrale punt van de trap, wordt er een soort tweedeling gecreëerd in de benedenruimte. 

Door de tv hierin te verwerken, vormt dit element het middelpunt van de ruimte, waar omheen zich beweeg- en loopruimte bevindt. 

 

2022
bottom of page