top of page
slaapkamer herfst.jpg

Herfstdauw

Groene bladeren maken plaats voor rode, oranje, gele en bruine bladeren. De felle zomerzon maakt plaats voor een warm, rijk gekleurde lucht. De natuur wordt donker van kleur en bevat meer rijke accentkleuren.

 

De oranje, rode en bruine kleurtonen geven de beleving van een herfstachtige dag. Zoals bijvoorbeeld het bladerenbed, dat in de omgeving veel terug gevonden zal worden in deze periode van het jaar.

Door gebruik te maken van zachte materialen, gecombineerd met veel natuurlijke materialen (in dit geval hout), wordt de warmte waar men naar op zoek is bereikt.

plattegronden hotel-2.png
Herfstdauw
a57337d9bcbac563581a9b5bfd58a356-2.jpg
Schermafbeelding 2022-08-04 om 13.09.17.png
Schermafbeelding 2022-08-04 om 13.09.37.png
Schermafbeelding 2022-08-04 om 13.09.23.png

De texturen en materialen in deze ruimte zijn erg verschillend van elkaar. Ondanks dat is het wel allemaal met elkaar verbonden.

De verschillende texturen hebben kleuren die terugkomen in andere materialen. Zo worden alle texturen, materialen en kleurtonen in en met elkaar verweven.

 

herfst

Dit thema heeft als pluspunt een aparte leefruimte, gescheiden van de slaapvertrekken. Perfect voor gezinnen of gezelschappen.

 

Door een wand te maken aan de lange zijde van de trap, wordt de trap indirect losgekoppeld van de ruimte. Dit geeft meer geborgenheid in de eetkamer, waardoor de eethoek niet verloren in de ruimte aanvoelt. Dit is nu een fijne, knusse plek om gezamenlijk tijd door te brengen.

In de slaapvertrekken is het belangrijk dat er rust wordt gecreëerd. Hier kan de bezoeker zich afzonderen  van de rest van het gezin of gezelschap en zich meer terugtrekken. 

Een fijn, uitnodigend slaapvertrek is hier dan ook erg belangrijk.

De achterwand is bekleed met Arte Collection in een aaibare textuur.  De kleur bevat warme en zachte bruintinten die de ruimte verrijken en omarmen. 

Hierdoor wordt een geborgen gevoel gecreëerd in de slaapvertrekken.

herfst kamer
2022
bottom of page