Woonhuis Scharn

PROJECTS

interieurvormgeving

Lentebloei

Hotel Gerardushoeve 

De Gerardushoeve, een plek waar de natuur en rust centraal staan en de eigenaren zorgen voor een warm welkom. Omgeven door een groen landschap en een pittoresk dorpje, ligt deze hoeve verstopt in het Limburgse Heuvelland.

                    In het nieuwe concept van

de Gerardushoeve is de verbinding tussen de hoeve en de natuur opgezocht. 

Villa Brunssum

Een grote oude vrijstaande woning met veel karakteristike eigenschappen die helemaal gestript is.  Deze woning biedt ontwerptechnisch veel kansen en mogelijkheden maar had ook een paar uitdagingen om het te maken tot het eindresultaat waar we nu bij zijn uitgekomen. 

2111 zitkamer naar hal 2.jpg
Woonhuis Scharn

Woonhuis Scharn

Zachte kleurtonen en warme materialen die samen zorgen voor een verfijnd interieur. Door de open indeling op de begane grond staan alle functieruimtes in directe verbinding met elkaar. Hierdoor ervaar je de ruimte als één, waarbij op een subtiele manier de functieruimtes worden gekaderd. 

Woonhuis Brunssum 

Een minimalistisch interieur met industriële elementen. Dat was het uitgangspunt tijdens het ontwerpen van dit interieur. 

Bij industrieel denkt men vaak aan zwaar, robuust materiaal en grote elementen. Echter hebben die kenmerken in dit geval geen plek gekregen in het ontwerp. 

Woonkamer
opname zonder titel-065.jpg

Bakkerij Paulissen

Bakkerij Paulissen, de bakker van vroeger, anno nu. Bakkerij Paulissen is dé bakkerszaak in Maastricht en omstreken die graag de ambiance van een oude boulangerie accentueert in een hedendaags jasje.